La fira Casar-se a Osona s'obre a nous sectors

El certamen començarà divendres 30 de gener a Vic

Un dels vestits exposats a la fira, l'edició anterior
Un dels vestits exposats a la fira, l'edició anterior | Adrià Costa
Redacció
13 de gener del 2015
Actualitzat el 16 de gener a les 7:41h

Un dels vestits exposats a la fira, l'edició anterior. Foto: Adrià Costa


La fira “Casar-se Osona” torna a la comarca i ho fa carregada de propostes de tot tipus, des de passarel·les de moda fins a degustacions gastronòmiques passant per diverses ponències. El certamen tindrà lloc del 30 de gener a l'1 de febrer al Sucre de Vic i l'entrada serà gratuïta per tothom.

A la tercera edició els assistents hi podran trobar els actes de més èxit de les fires anteriors com espectacles de música en directe, menú de tastets i mastreclass sobre moda, entre altres. A més, enguany el certamen s'ha obert a nous sectors com els electrodomèstics i la pastisseria que també hi seran presents.

D'altra banda, s'oferiran xerrades i tallers per informar amb detall tots aquells que estiguin planificant el seu casament. Així doncs, els assistents podran aprendre els secrets del viatge de noces o els passos essencials per un bon ball nupcial. 

Entre les novetats destaca la presentació d'una app per a mòbils de “Casar-se a Osona", la primera en el sector de fires de casaments a Catalunya, on es podrà interactuar al 100% de forma on-line.

La fira es va consolidar l'any passat, quan va aconseguir aplegar uns 1.500 visitants i 550 parelles censades de nuvis, una xifra molt semblant a l'edició del 2013.
 

Programació de "Casar-se a Osona"
 

Galeries de fotos:

Casar-se a Osona, 2014 (Josep M. Costa)

Casar-se a Osona, 2013 (Josep M. Costa)

Arxivat a