El millor cap de setmana de Clàudia Galicia a la Copa del Món d'esquí de muntanya

La torellonenca guanya la medalla de bronze a la prova d'esprint, disputada als Alps francesos

NacióMuntanya.cat
12 de gener del 2015
Actualitzat el 15 de gener a les 18:27h
Clàudia Galicia, a la vertical de la Copa del Món
Clàudia Galicia, a la vertical de la Copa del Món | ISMF Press Offie

Clàudia Galicia, a la vertical de la Copa del Món. Foto: ISMF Press Office


Clàudia Galicia es mostrava eufòrica aquest diumenge per guanyar la seva primera medalla a la Copa del Món d'Esquí de Muntanya, disputada als Alps francesos. Ho va fer a l'esprint, una prova on tot just s'estrenava a la màxima competició de l'esquí de muntanya. Tanmateix, admetia que "potser havia gastat més del previst" de cara a la vertical d'aquest dilluns, la prova que s'havia marcat en vermell.

Finalment, la quarta posició d'aquest dilluns, a només nou segons del podi que ha tancat Axelle Mollaret, ha suposat tancar el cap de setmana més rodo per a l'esquiadora de Torelló. D'aquesta manera ha començat la Copa del Món amb tres TOP-5: cinquena a individual, tercera a l'esprint i quarta a la vertical, prova en la qual va ser tercera al 2014 en el Campionat d'Europa disputat a Andorra.

Precisament la prova andorrana de Font Blanca –que es disputarà el 24 i el 25 de gener- serà l'escenari per tal que Galicia ratifiqui que ja està entre les millors de l'especialitat.

Marta Garcia suma dos bronzes en categoria sub23

Marta Garcia, l'altra esquiadora osonenca que participa enguany a la Copa del Món, ha sumat dos bronzes en categoria sub23 –a la vertical de dilluns no hi havia categoria espoir- i dues setenes posicions absolutes, a la individual i a la vertical, mentre que va ser dotzena a l'esprint. “La primera Copa del Món serveix per veure on estàs i el teu nivell. Estic contenta perquè he millorat respecte l'any passat”, ha explicat a NacióMuntanya. De fet, haver aconseguit –per dues vegades- una setena posició absoluta és el seu millor resultat a la Copa del Món. “Encara hi ha coses a afinar a les següents curses però enguany tots els sèniors de l'equip hem millorat els resultats”, conclou.
 

Més informació i classificacions, des de NacióMuntanya.cat

 

Marta Garcia, entre les millors sub23 a la Copa del Món. Foto: ISMF Press Office

Arxivat a