Teatre la Palangana mostra les conseqüències d'una tempesta solar

La companyia estrena "Carrington", la primera obra de creació pròpia, a l'ETC de Vic

Redacció Osona.com
12 de gener del 2015
Actualitzat el 13 de gener a les 8:47h
L'obra es va estrenar a l'ETC
L'obra es va estrenar a l'ETC | J.Parera

Una escena de «Carrington» de Teatre la Palangana. Foto: Joan Parera


Teatre la Palangana  ha posat en escena "Carrington", la primera obra de creació pròpia dirigida per Joan Roura. El manlleuenc encapçala el projecte del grup de la Serra de Sanferm que es va estrenar en dues sessions, divendres i dissabte (9 i 10 de gener), a l'Espai de Teatre i Cinema de Vic (ETC).

Vuit persones formen part d'un muntatge que ha portat uns cinc mesos de treball continuat i que s'ha elaborat a partir d'improvisacions. El resultat és "Carrigton", una obra que parla sobre les conseqüències -personals i col·lectives- que portaria una tempesta solar.

La tempesta solar, considerada una de les vint amenaces que poden desencadenar una catàstrofe nacional pels Estats Units, provocaria una interrupció de totes les comunicacions i dels aparells electrònics. Fa uns mesos, l'investigador  de la Universitat de Bristol, Ashley Dale, va advertir el passat agost que tard o d'hora una tempesta solar "excepcionalment violenta" afectaria la Terra.

"Carrington" també és l'obra tècnicament més complexa que ha creat Teatre la Palangana, ja que hi ha nombroses projeccions de vídeo que han requerit un esforç afegit.
Arxivat a