La Farga lliura 24 beques per a estudis a veïns de les Masies de Voltregà

L'empresa també dóna nou beques a treballadors i fills de treballadors

per Redacció Osona.com, 12 de gener de 2015 a les 09:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació La Farga va fer entrega el passat divendres, 9 de gener, de les beques per a estudis de grau superior, estudis d’idiomes i escoles de Nadal a treballadors, fills de treballadors de La Farga Lacambra i població de Les Masies de Voltregà. En total, s’han concedit 37.656 euros repartits amb un total de 33 beques, gairebé duplicant l’import que es va concedir l’any anterior en aquesta mateixa convocatòria. Aquest és un compromís que manté la Fundació La Farga des de fa més de set anys.

En aquesta ocasió, es va comptar amb el testimoni de Josep Maria Campdepadrós, que va narrar la seva experiència com a habitant de Les Masies de Voltregà que ha pogut cursar tota la seva carrera universitària gràcies, en part, a les beques atorgades per La Fundació La Farga.


Les beques concedides han quedat repartides de la següent manera:

•        24 beques a habitants de Les Masies de Voltregà per a estudis de grau superior i idiomes


•        Vuit beques a treballadors i fills de treballadors de La Farga per a estudis d’idiomes i de grau superior

•        Una beca a fills de treballadors per a una escola de Nadal

A l’acte d’entrega hi va assistir l’alcalde de Les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala, que va exposar la importància que tenen aquestes beques pel desenvolupament professional dels habitants del municipi; Adelaida Fisas, directora de La Fundació La Farga, que va remarcar el compromís ferm de la fundació per mantenir aquest tipus de beques; i Inka Guixà, directora general d’estratègia de La Farga, que va parlar de les sinèrgies positives que es generen quan s’aposta per la formació de les persones.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació