Vic contractarà 50 persones en el marc d'un projecte als barris sud i centre

La iniciativa té un cost de 756.978,84 euros i prioritza l’ocupació dels joves

Redacció Osona.com
09 de gener del 2015
Actualitzat el 12 de gener a les 18:55h
El projecte Treball als barris sud i centre de Vic està impulsat per l’Ajuntament de Vic i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La iniciativa complementa les actuacions que es porten a terme en el marc dels plans de barris en relació als àmbits de la promoció econòmica i la formació i la inserció ocupacional. Enguany és el vuitè any que l’Ajuntament de Vic s’acull a aquesta convocatòria del SOC.

Com a novetat, i tal com es va aprovar al darrer ple municipal, la gestió del projecte d’enguany, concedit a l’Ajuntament de Vic, la realitza Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement.

En total, el projecte Treball als barris sud i centre de Vic s’estructura al voltant de quatre programes: dos dispositius d’inserció laboral (un d’ells per a treballar específicament amb persones joves), un a casa d’oficis i els plans d’ocupació. En total, en aquests programes, en formaran part 50 persones, algunes que ja han estat contractades i d’altres que es contractaran al llarg de l’any. D’aquestes, 43 són contractades per un any i la resta per sis mesos.

L’import total subvencionat pel SOC per dur a terme aquests projectes de Treball als barris sud i centre és de 756.978,84 euros.
 

Més informació sobre els llocs de treball

Arxivat a