Laia Sanz brilla en la quarta etapa del Dakar

La pilot resident a Seva acaba 8a i aconseguix col·locar-se 12a a la classificació general | Nani Roma també ha tingut una actuació destacada finalitzant el tram en 2a posició

Laia Sanz al Dakar 2015
Laia Sanz al Dakar 2015 | Mediagé comunicación
Redacció Osona.com
08 de gener del 2015
Actualitzat a les 11:07h

Laia Sanz descansant durant el Dakar 2015. Foto: Mediagé comunicación


Laia Sanz ha tancat una impressionant quarta etapa al Dakar. La pilot ha acabat en 8a posició i ha aconseguit, finalment, saltar al top 15, col·locant-se 12a a la general. Només l'han separat 13 minuts i 48 segons del guanyador Joan Barreda, que competeix al mateix equip que la de Seva, el Team Honda HRC.

Aquesta actuació ha portat la pilot a ser la segona millor del seu conjunt, tot i això Sanz continua sent cautelosa: “Això no vol dir res. Avui han tingut problemes ells i demà els puc tenir jo”, ha assenyalat en una nota de premsa de Mediagé. Segons la jove aquest resultat es deu a no haver fallat en els punt clau del tram i a haver mantingut la tranquil·litat.

Nani Roma també ha sabut aprofitar l'etapa entre Chilecito i Copiapó, de més de 900 quilòmetres, i ha acabat en un destacat 2n lloc. El de Folgueroles continua amb la seva progressió, tot i l'avaria que va patir el seu Mini el primer dia. Els últims quilòmetres de la carrera han estat essencials pel pilot, que ha aconseguit remuntar de la 6a posició i travessar la meta 2n amb un temps de 3 hores, 11 minuts i 58 segons. L'osonenc ha avançat a la general i ara mateix se situa 50è, encara que el separen més de 9 hores del líder.

Resultats de la resta d'osonencs:

En cotxes, com ja va anunciar ahir aquest diari, ni Albert Bosch ni Ramon Vila continuen dins la cursa. Tot i això el primer va declarar a Catalunya Ràdio que seguirà al ral·li encara que fora de l'àmbit competitiu, una possibilitat que la direcció del Dakar va acceptar. Per la seva banda Rosa Romero, la dona de Nani Roma, ha acabat la quarta etapa entre els 100 primers, travessant la meta 97a i enfilant-se fins la 96a posició a la general.

Sobre dues rodes el manlleuenc Gerard Farrés ha aconseguit remuntar, després d'haver firmat una mala actuació a la tercera etapa. El pilot ha acabat 90è i es manté a la 75è lloc a la classificació general.

El camió de Pep Vila i Xavi Colomé ha trencat la bona dinàmica que portava fins ara en la competició. Els pilots han arribat en 23è lloc i això els ha fet caure dues posicions en la general, on ara estan al número 13.
 

Classificació general motos

Classificació general cotxes

Classificació general camions


El Dakar dels pilots osonencs:

Nani Roma

Laia Sanz

Gerard Farrés

Pep Vila i Xavi Colomé

Albert Bosch

Ramon Vila

Rosa Romero


Actuacions dels pilots d'Osona per etapes:

Etapa 1

Etapa 2

Etapa 3

 
 
 

 

Arxivat a