El Nadal a Sant Pere de Torelló, en imatges

Les propostes nadalenques de la localitat van tenir una bona acollida

Una de les actuacions del Xou especial Nadal.
Una de les actuacions del Xou especial Nadal. | Griselda Castells
Redacció Osona.com
08 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:01h

El Nadal a Sant Pere de Torelló va portar a la localitat activitats ben diverses, des de xous musicals fins a la típica cavalcada dels Reis d'Orient passant per tallers dedicats als més menuts. Des de l'Ajuntament es valora molt positivament la resposta per part del públic assistent, així com la feina que van dur a terme les entitats locals.

Un any més les propostes més concorregudes van ser el taller de tions i fanalets, el saló de la infància i l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. D'alta banda, cal destacar la bona acollida que van tenir les dues novetats: el xou especial de Nadal i el mercat artesanal. La primera va comptar amb la participació de més de 100 persones, les quals van pujar a l'escenari del Teatre Parroquial El Centre a fer la seva actuació. La segona, el mercat, ja es preveu que sigui un dels actes destacats dels propers programes nadalencs de Sant Pere.

Finalment, la Cursa de Na'dalt va ser un cop més un èxit. El nombre d'inscrits va arribar als 200, el límit establert per l'organització, reafirmant la seva força dins la comarca.
 

Fotos de les activitats nadalenques a Sant Pere de Torelló (G. Castells)