Nani Roma remunta posicions en la segona etapa del Dakar

Laia Sanz firma una actuació brillant i manté la 16a posició

Nani Roma pilotant el seu Mini en la segona etapa de la competició
Nani Roma pilotant el seu Mini en la segona etapa de la competició | KH-7
Redacció Osona.com
06 de gener del 2015
Actualitzat el 08 de gener a les 11:33h

Nani Roma pilotant el seu Mini en la segona etapa de la competició. Foto: KH-7

 
Nani Roma ha remuntat posicions en la segona etapa del Dakar, després d'haver començat la cursa amb mal peu. L'avaria que va patir el seu Mini al quilòmetre tres del recorregut, no li ha impedit seguir endavant i escalar posicions fins acabar el tram amb el número 22, amb un temps de 6 hores i 6 minuts.

Tot i que el seu equip Monster Energy X-Raid li va proposar abandonar, el de Folgueroles va decidir continuar dins la competició i els seus mecànics van treballar a contrarellotge per arreglar-li el vehicle.

La segona etapa del Dakar, entre Villa Carlos Paz i San Juan, és la més llarga de la competició amb un total de 625 quilòmetres. Una distància que sens dubte Nani Roma ha sabut aprofitar.  

Resultats de la resta de pilots osonencs

Pel que fa a la categoria de cotxes ni Albert Bosch ni Ramon Vila han completat la segona etapa. El primer continua ocupant el 130è lloc de la classificació general, mentre que el de Tona se situa més amunt: al número 80 del rànquing.

En motos Laia Sanz ha tornat a brillar a la segona etapa del Dakar i s'ha fet, de nou, amb la 16a posició, quedant només a 23'20 del vencedor de la especial, Joan Barreda. La de Seva firma així la seva millor actuació dels darrers anys en un inici del Dakar.

Gerard Farrés, també sobre dues rodes, no ha tingut una segona etapa tan bona com la primera, en què va quedar 18è. En aquest segon tram s'ha quedat amb la 49è posició i ha baixat en la classificació general on ocupa el 43è lloc. Pel que fa Rosa Romero també he remuntat, com el seu marit Nani Roma. En aquesta etapa ha arribat 103a i ha pujat al rànquing general passant de la 118a posició a la 104.

Per la seva banda, el camió de Pep Vila i Xavi Colomé ha arribat 13è, fet que els ha permès escalar un lloc en la general i col·locar-se en la 11a posició.  
 

Classificació general motos

Classificació general cotxes

Classificació general camions

 

Laia Sanz en un moment de la segona etapa. Foto: KH-7

Arxivat a