Un jove de Manlleu recorrerà Amèrica en moto

Roger Masdeu va marxar aquest dilluns a l'Argentina i es quedarà al continent durant més d'un any

Redacció
01 de gener del 2015
El manlleuenc Roger Masdeu va començar aquest dilluns, 29 de desembre, el viatge amb el que havia somiat des de feia anys: pujar a la moto i recórrer de punta a punta el continent americà. A hores d'ara el jove es troba a Buenos Aires (Argentina), on ha passat el Cap d'Any.

La capital d'Uruguai serà el punt d'inici de l'aventura. I és que no serà fins d'aquí uns dies, quan arribi a Montevideo, que Masdeu recollirà la moto que el portarà a descobrir les amèriques.

En total el manlleuenc té previst recórrer 15 països, al voltant de 30.000 quilòmetres, i fer-ho en poc més d'un any. El mapa de la seva ruta traça territoris com Argentina, Xile, Bolívia, Perú, Equador, Colòmbia, Mèxic, els EUA i Canadà.

Aquest, però, no és el primer cop que el jove s'allunya de casa: durant el 2009 ja va viure a diversos països d'Àsia, uns indrets que va tornar a visitar el 2012. De fet, va ser a l'Índia, fa uns sis anys on se li va ocórrer la idea de veure món enfilat a una moto, segons explica en el seu blog “Mid night dream”.

De moment l'aventurer encara no ha publicat cap nova entrada a la seva pàgina, però de ben segur que d'aquí poc s'omplirà de relats i de paisatges americans.
Arxivat a