L'arquitectura, protagonista del calendari de Torelló 2015

Ja se'n poden trobar exemplars a les escoles i a diversos edificis municipals

Redacció
31 de desembre del 2015

Portada del calendari

L'Ajuntament de Torelló ha editat un any més el calendari del municipi 2015, que en aquesta ocasió s'inspira en el patrimoni cultural i arquitectònic de la localitat. Els 2.500 exemplars del document s’han distribuït a les escoles i a diversos edificis municipals (Casa Espona, La Carrera i Torelló Jove), on es poden recollir gratuïtament.

Les pàgines contenen imatges d’elements patrimonials de Torelló, sota l’òptica artística del fotògraf Geni Ordeig. Així, s’hi pot veure des de l’escut de Can Parrella fins a un graó d’una escala de la Casa Espona, passant per la cúpula de la capella fonda de la parròquia de Sant Feliu i la xemeneia de Cal Feyner.

El calendari, com és habitual, conté les efemèrides, les festes i les activitats que es faran a Torelló durant l'any 2015. L’edició d'aquest recull està impulsada pel Pla de Barris del Nucli Antic, amb la col·laboració de la regidoria de Ciutadania Activa, i subvencionada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
Arxivat a