Calldetenes celebra per primer cop la Cursa de Sant Silvestre

La prova es farà diumenge i hi podran participar nens i adults

Redacció
24 de desembre del 2014
Actualitzat a les 11:10h
Calldetenes celebrarà la 1a Cursa de Sant Silvestre, diumenge, 28 de desembre, sota el lema “Vine a cremar els torrons”. La matinal atlètica, de caràcter festiu i popular, tindrà recorregut absolut i infantils. La proposta l'han impulsat els organitzadors de la carrera amb col·laboració de l’Ajuntament de Calldetenes.

El tret de sortida de la cursa absoluta serà a les 11:15 hores. La proposta d’aquesta categoria té un recorregut de cinc quilòmetres i està oberta a tothom, tant a atletes de nivell com a aficionats. D'altra banda, cal destacar que prèviament hi haurà tres curses infantils amb distàncies diferents en funció de l’edat, una pels nens de 0 a 4 anys, una altre pels de 5 a 9, i una pels de 10 a 14 anys.

Les inscripcions es poden fer anticipadament a través del correu electrònic [email protected] o  bé presencialment a Diedre de Vic, Ca la Rosa de Calldetenes i Ríos Running de les Franqueses del Vallès.

El preu de les curses infantils és de dos euros i l’absoluta té un import de cinc euros. També es faran inscripcions al mateix dia per set euros. Cada participant rebrà una bossa i a més entrarà en un sorteig de productes un cop finalitzada la prova.
 

Més informació