El circ vesteix de màgia el Nadal de Torelló

La iniciativa va aplegar a la plaça Nova una bon nombre de famílies

Un taller de circ
Un taller de circ | Adrià Costa
Redacció Osona.com
22 de desembre del 2014
Actualitzat a les 16:37h

Circ a la plaça, aquest diumenge a Torelló. Foto: Adrià Costa

El circ va convertir-se aquest cap de setmana en el protagonista de Torelló. Un bon nombre de famílies van apropar-se fins la plaça Nova per gaudir d'aquesta iniciativa, una de les novetats incloses dins el programa de Nadal del municipi. Les companyies Los Herrerita i CIRCulant van oferir als visitants tot tipus de tallers relacionats amb el món de l'espectacle, a més de fer-los passar una bona estona amb les seves demostracions de malabarisme.

El mercat d’artistes i artesans, "Cuca de Llum!’", celebrat dissabte, 20 de desembre, també va tenir una bona acollida en la seva primera edició. El taller de construcció de llums i el concert de música balcànica amb Gipsy Kroket van ser les propostes centrals de la jornada.

Si bé aquestes eren les activitats més innovadores del programa “A Torelló, un Nadal de tothom”, el  cartell també inclou altres propostes interessants. Durant els propers dies, per exemple, es farà l'obra el “Gran viatge d'en Lluquet i en Rovelló” al Teatre Cirvianum i tindrà lloc el concert de Nadal a càrrec de l'orquestra filharmònica d'Astana.

D'altra banda, l'Agrupació de Comerciants del municipi sortejarà al llarg de les festes quatre premis de 450 euros: el Mercat Municipal posarà en joc 20 talonaris de xecs de compra valorats en 100 euros cada un i els comerços del barri de Montserrat duran a terme la campanya “La Saca de la sort”, en què s'entregaran un munt de regals.

Pel que fa l’àmbit esportiu, hi haurà activitats per als infants a LaPiscina i es faran sessions de tecnificació al camp de futbol, a banda del 12è Saló temàtic de Bàsquet, que enguany avança uns dies la seva celebració i se situa el dilluns, 29 de desembre.
 

Programa d'activitats de Nadal a Torelló

Arxivat a