José Antonio Hermida recupera a Manlleu el títol de campió català de ciclocròs

El podi en elit del Trofeu Joan Soler el completen Tomàs Misser i Arnau Rota

Actualitzat a les 16:24h
L'Arborètum de Manlleu va acollir la prova
L'Arborètum de Manlleu va acollir la prova | Adrià Costa

L'Arborètum de Manlleu va tornar a acollir el ciclocròs Trofeu Joan Soler. Foto: Adrià Costa

Manlleu va ser aquest diumenge, 21 de desembre, la ciutat del ciclocròs català, on es va tornar a celebrar el Trofeu Joan Soler puntuable per a la Copa Catalana. Dels 115 inscrits, el gran triomfador de la jornada va ser José Antonio Hermida (Multivan), que va aconseguir recuperar el títol de campió de Catalunya, el qual no regentava des de feia tres anys. Els segon classificat en el podi elit va ser Tomàs Misser (Guess), mentre que el bronze se'l va endur Arnau Rota (Biketraining).

Pel que fa a la categoria de “sots 23”, els guanyadors van ser ser Gerard Álvarez (Tomàs Domingo), Albert Poblet (Bicis Esteve) i Pau Romero (Electricadi), que van ocupar el primer, segon i tercer lloc respectivament.

Campions de Catalunya del ciclocròs

D'acord amb les dades publicades al web de la Federació Catalana de ciclisme els guanyadors són:

Elit: José Antonio Hermida (Multivan)
Sots 23: Gerard Álvarez (Tomàs Domingo)
Júnior: Josep Duran (Megamo)
Cadet: Jofre Cullell (Megamo)
Noies elit: María Casanova (Bicis Esteve)
Noies júnior: Magdalena Duran (Tomàs Bellès)
Master 30: Pere Amado (Salicru)
Sènior: Ignasi Calls (Salicru)