Es busquen candidats per formar una companyia de dansa urbana

L’estudi Act’in de Vic organitza un original càsting

Redacció Osona.com
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 9:10h
Si participar a un càsting ja comporta força nerviosisme, la tensió pot augmentar si la prova se celebra a una de les artèries comercials més concorregudes de la ciutat, el dissabte abans de Nadal. És un repte que hauran de superar les persones que s’inscriguin al càsting que organitza l’estudi de dansa i teatreAct’in de Vic. Aquesta escola busca joves, d’entre 7 i 15 anys, a qui els agradi ballar i vulguin sumar-se al projecte de formar una companyia d’art urbà.
 
Per seleccionar els candidats, Act’in ha decidit buscar un format de càsting atractiu i innovador, diferent al que estan acostumats els ballarins. Hauran de mostrar les seves habilitats no només davant del jurat, sinó també davant de totes les persones que dissabte a la tarda passegin per la rambla del Passeig de Vic. Els aspirants podran gaudir d'una masterclass de Sarah Coral, professional de gran prestigi en el món de la dansa urbana, que els ensenyarà la coreografia que hauran de reproduir més tard. El jurat, format per la mateixa Sarah Coral, Dani Delgado, professor de hip hop, i Jèssica Duran, directora d'Act'in, serà l’encarregat de deliberar, però també els vigatans que ho vulguin podran mostrar les seves preferències.
 
El càsting i la festa tindrà lloc aquest dissabte, 20 de desembre, a les 5 de la tarda a la rambla del Passeig. També comptarà amb exhibició de grafittis a càrrec de Kazzius.

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's enviant un e-mail a [email protected] i el mateix 20 de desembre fins mitja hora abans de l'inici del càsting (durant el matí al carrer Manlleu, i a la tarda al mateix escenari del Passeig).


 

 
Arxivat a