CCOO recull joguines i material escolar

El sindicat inicia una campanya solidària

Redacció Osona.com
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 8:35h
CCOO de Catalunya, amb la col·laboració de la Xarxa d’Acció Solidària i l’entitat Sonrisas azules, impulsa per aquest Nadal una campanya de recollida de joguines i de material escolar. L’objectiu és doble: col·laborar perquè cap infant es quedi sense regal la nit de Reis, i ajudar a garantir que tots els nenes i nenes tenen el material necessari a l’escola.
 
“Vivim una crisi econòmica i social on són moltes les famílies que pateixen greus privacions. A Catalunya, el nombre de famílies i infants que viuen sota el llindar de la pobresa no ha parat de créixer, la majoria dels infants que es troben en aquesta situació de vulnerabilitat no tenen cap tipus de material d’oci per jugar a l’aire lliure, com bicicletes, i molts tampoc no tenen cap joguina per jugar a casa”, expliquen des del sindicat.
 
La secció comarcal de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona també col·labora en la iniciativa. Els punts de recollida són les seus del sindicat a Granollers, Mataró i Vic, del 9 al 24 de desembre.

CCOO demana joguines no bèl·liques i no sexistes, preferentment noves i que fomentin el joc col·lectiu tot i que s’acceptaran joguines reciclades si estan en perfecte estat. El mateix per tot tipus de material escolar.

 
Arxivat a