Vic repeteix l'àpat de Sant Esteve per a persones que es troben soles

El “Nadal amb companyia” compta amb la col·laboració de nombroses persones i entitats

Redacció Osona.com
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 8:04h

Presentació de la proposta, a l'Orfeó Vigatà Foto: Ajuntament de Vic


Davant del bon regust de l’any passat, l’Ajuntament de Vic, a través de la seva regidoria de Benestar i Família i junt amb altres entitats de la ciutat, promou un any més el “Nadal amb companyia”, que es farà el dia de Sant Esteve a l’Orfeó de Vic. En l’anterior edició, la iniciativa va comptar amb la participació de 190 persones i enguany hi ha la previsió d’arribar als 200 assistents. Els participants són persones soles a qui se’ls ofereix un àpat de Nadal, que el comparteixen amb altres persones que estan en la mateixa situació.

La presentació de la proposta ha anat a càrrec del regidor de Benestar i Família, Salut i Joves, Xavier Farrés, que ha destacat que “aquesta és una iniciativa que va més enllà d’oferir un simple àpat, donant caliu i escalfor a totes les persones que hi assisteixin”. 

Per la seva banda, Núria Casamitjana, de l’Associació el Tupí, ha explicat que enguany s’oferirà com a menú una crema de carbassa, canalons i postres oferts per diverses empreses que col·laboren també amb la iniciativa.

Santi Saborit, en representació de Càritas Arxiprestal, ha posat de relleu que el “Nadal amb companyia” esdevé un espai d’esperança per a totes aquelles persones que d’alguna manera estant passant moments difícils i desitjant que el nou any 2015 pugui ser millor per tots ells.

Finalment i en representació de Creu Roja Osona, Núria Molist ha volgut agrair anticipadament els més de 50 voluntaris que al llarg d’aquest dia col·laboren amb la iniciativa.

A banda de l’àpat que s’ofereix, també està previst un seguit d’actuacions musicals i altres disciplines artístiques que amenitzaran la jornada.

“Nadal amb companyia” està organitzat per l’Ajuntament de Vic i l’associació d’acollida El Tupí, associació ASHES, Càritas Arxiprestal, Casal Claret i Creu Roja d’Osona. A banda, hi col·laboren altres empreses i persones com Albert Gormezano, el Mag de la Plana, Escola d’Hosteleria d’Osona, Festa 10, Glòria Terricabras, la Botiga dels Canalons Crossandra, La Xixonenca Vic, Manel Molera (Torres Petit), Zdislaw Grygus i Sebastià Raurell.
Arxivat a