Vic realitza per segona vegada una pel·lícula dedicada als Reis d'Orient

El film ha estat produït per l'Ajuntament i elaborat per persones i empreses de la comarca | El projecte s'estrenarà aquest diumenge a l'espai ETC

Redacció Osona.com
16 de desembre del 2014
Actualitzat el 18 de desembre a les 10:40h
Imatge promocional del film
Imatge promocional del film | Ajuntament de Vic

La pel·lícula “La meva Nit de Reis”, produïda per l'Ajuntament de Vic, s'estrenarà aquest diumenge, 21 de desembre, a l'espai ETC, coincidint amb les festes nadalenques. El film, que ha costat 10.000 euros, compta amb guió de Josep Maria Vinyeta i realització de Gen-lock vídeo, empresa osonenca de produccions audiovisuals.

Aquesta no és la primera vegada que el consistori s'embarca en un projecte d'aquestes característiques. I és que l'any 2009 ja va treure a la llum l'obra “Sempre Tornen”, una pel·lícula basada també en la figura de Ses Majestats.

El treball cinematogràfic vol impregnar l'espectador amb la màgia dels Reis d’Orient i mostrar com la il·lusió sobreviu al pas del temps. La història arrenca amb l’explicació d’un avi que relata als seus néts els records de les nits del 5 de gener.

La trama del film se centra en la tasca de Melcior, Gaspar i Baltasar, qui després de reposar al castell de Mig Camí, reparteixen regals -i també carbó- per totes les cases de la ciutat. Els patges de Ses Majestats, interpretats per nens de la comarca, també tenen un paper important en el desenvolupament de l'argument.

Tots els alumnes de P3 a 4t de primària de les escoles de Vic rebran una còpia de la pel·lícula el proper dilluns, 22 de desembre, perquè en puguin gaudir en família.
 

Més informació

Arxivat a