El calendari solidari dels Mossos es destina als malalts i familiars d'alzheimer

A la campanya hi han participat personatges de diversos àmbits molt coneguts

Redacció Osona.com
16 de desembre del 2014
Actualitzat a la 13:02h

Portada del calendari. Foto: AFMADO

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Osona (AFMADO) ha posat en marxa una campanya solidària, en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC) i el cos dels Mossos d’Esquadra, que consisteix en l'edició i distribució del Calendari Solidari 2015 (amb imatges de persones afectades per la malaltia i agents dels Mossos).  

A aquesta campanya també s’hi han unit molts personatges famosos de diversos sectors de la societat que apareixen fotografiats al calendari. Entre aquests, hi ha el futbolista Leo Messi, la periodista Mònica Terribas o la ninotaire Pilarín Bayés, entre d'altres.

AFMADO és una associació sense ànim de lucre que destina els seus recursos a crear projectes i organitzar activitats per tal d’ajudar els familiars de les persones que pateixen alzheimer, una malaltia que cada dia afecta un percentatge major de persones, en especial amb edats avançades.

Es pot col·laborar a la campanya adquirint el calendari a canvi d’un donatiu de 10 euros, que es destinaran a les Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer. Es poden adquirir al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic, de dilluns a divendres de  les 16.00 a les 20.00h. També es pot remetre un mail a afma.osona@gmail.com sol·licitant-lo, trucar al telèfon 663 48 64 15 per fer l’encàrrec, o bé adreçar-vos directament als establiments i entitats col·laboradores que es poden consultar al web de l’entitat.

 
Arxivat a