Un espermatozoide centra el cartell del MMVV 2015

J.P.
15 de desembre del 2014
Actualitzat el 18 de desembre a les 14:13h
Un espermatozoide, com a metàfora de la creació artística, centra el cartell de la propera edició del Mercat de Música Viva de Vic, la 27a, que se celebrarà del 17 al 20 de setembre de 2015, i que ha estat desvetllat al temps que s'ha obert el període de presentació de propostes artístiques.

Amb disseny de Xavier Esclusa i Núria Vilardell, el cartell reivindica la seva tasca de punt de trobada entre artistes i sector musical, que conflueixen amb l’objectiu de crear junts un projecte més gran i real. En aquest sentit, la imatge mostra una nota de música que es transforma literalment en creadora de vida.

Així mateix, el MMVV'15 ha obert el període de presentació de propostes artístiques, que restarà obert fins al 31 de març de 2015. S'accepten tot tipus de propostes, a excepció de música clàssica, i els interessats trobaran el formulari d'inscripció al web del certamen.

L'organització treballa amb la previsió de seleccionar una seixantena de propostes. De les propostes rebudes es prioritzaran les estrenes d’espectacle o de disc nou i es valorarà la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista/banda, així com la solidesa de l’empresa de management i el seu potencial de venda, viabilitat econòmica i tècnica.
Arxivat a