Més de 1.300 joves «corren amb el cor» a Vic

Els diners recaptats a través de la carrera es destinaran íntegrament a la Marató de TV3

Elvira Vilardell
12 de desembre del 2014
Actualitzat a les 21:16h
Participants a la cursa, entrant a la plaça Major de Vic
Participants a la cursa, entrant a la plaça Major de Vic | A. Costa

Un grup de participants, entrant a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa


La cursa solidaria “Córrer amb el cor” s'ha celebrat aquest divendres, 12 de desembre a Vic, i ha estat un èxit de participació: 1.316 persones han format part de la iniciativa. La carrera estava adreçada als alumnes de secundària de la comarca d'Osona, qui han recorregut més de tres quilòmetres per contribuir en La Marató de TV3.

I és que l'objectiu principal de la proposta era el de recaptar fons per a la investigació de les  malalties cardiovasculars, el tema central de La Marató d'aquest any. Per inscriure's a la cursa cada participant havia de pagar un euro, de manera que se n'han aplegat un total de 1.316, segons ha explicat un dels membres de l'organització a aquest diari. Qui ha afegit: "Estem molt contents amb com ha anat tot, ha estat un èxit".

Els alumnes que han contribuït a la causa solidària provenen de 14 centres de secundària de diversos punts de la comarca com ara Centelles, Tona, Vic i Manlleu. Tots ells han estat obsequiats amb una bossa que contenia una ampolla d'aigua i fulletons dels patrocinadors de la cursa, com ara Diedre, Llet Nostra i la Universitat de Vic, entre altres. A més, també s'ha ofert als corredors coca amb xocolata per recuperar forces un cop acabada la prova.

El recorregut de la cursa ha estat de 3,77 quilòmetres amb un desnivell de 135 metres i s'ha iniciat a les pistes d’atletisme de la zona esportiva de Vic. La plaça Major ha estat el punt final de l'itinerari on també s'han fet els parlaments. La primera tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Anna Erra, ha estat una de les ponents.
 

Els organitzadors han repartit xocolata a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa

 

Més de 1.300 alumnes han participat a la cursa. Foto: Adrià Costa

Arxivat a