La CUP i el Procés Constituent posen la directa cap a les eleccions de Vic

La candidatura unitària porta per nom Capgirem Vic i es presentarà diumenge a la Central

Redacció Osona.com
11 de desembre del 2014
Actualitzat a les 9:02h
Espot promocional

La candidatura independentista, rupturista i d’esquerres que es presentarà a les eleccions municipals de 2015 a Vic, impulsada per la CUP i el Procés Constituent, ja té nom. Es dirà Capgirem Vic i es presentarà el proper diumenge, 14 de desembre (11:30 h), a l’Ateneu La Central de la capital d'Osona. Durant l’acte també es farà pública la primera llista d’adherits al manifest de la candidatura. La vetllada finalitzarà amb un dinar popular.

A l’acte hi intervindran diversos membres de l’assemblea de Capgirem Vic. A més, es comptarà la participació de quatre persones convidades a l’assemblea oberta que presentaran “Les noves formes de fer política municipal”: Joan Bou, exregidor de Participació Ciutadana de Santa Cristina d’Aro; Pau Llonch, membre de l’assemblea de Crida Per Sabadell; Luis Intxauspe, alcalde d’Hernani (Guipúscoa); i Nil Puigivila, membre de l’assemblea de Capgirem Vic i regidor de la CUP de Vic.

Capgirem Vic va néixer l’estiu passat a partir de la voluntat de confluència de les assemblees locals de Vic de la CUP i el Procés Constituent amb persones i col·lectius de l’esquerra de la ciutat. Des d’aleshores ja s’han fet sis assemblees obertes que han comptat cada vegada amb la participació de més persones. El projecte continua obert a tothom que comparteixi els punts de confluència reflectits en un primer document aprovat a l’assemblea del 6 de setembre i en el manifest del qual diumenge es presentarà la primera llista d’adherits.

Diumenge també s’estrenarà un segon vídeo de Capgirem Vic. A la Central hi haurà habilitat un espai de ludoteca, amb activitats infantils.
Arxivat a