Videoclip: els comerciants de Vic són aquí «per fer-te feliç»

Vic Comerç torna a sorprendre amb un muntatge musical en el que hi han participat més de 160 persones | L’entitat premia diversos establiments, en una gala al Cinema Vigatà

Redacció Osona.com
10 de desembre del 2014
Actualitzat el 11 de desembre a les 10:56h
Som aquí per fer-te feliç
Som aquí per fer-te feliç

El Cinema Vigatà de Vic es va omplir de gom a gom aquest dimarts al vespre per acollir la primera Gala de Vic Comerç. A l’acte, es va presentar el videoclip de la nova cançó de Nadal, cantada i interpretada pels comerciants de la ciutat. A la vetllada, l’entitat va premiar diversos establiments, per accions com les reformes realitzades, la campanya d’aparadors creuats o la promoció de la Targeta urbana. A l’acte hi va ser present el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Vic Comerç ha estat mesos treballant en aquest nou videoclip, en el que hi han participat més de 160 persones, el doble que l'any passat, on la iniciativa ja va tenir molt bona acollida. “Hem de recordar el mèrit que té posar-se davant d’un micròfon i una càmera, ja que no són ni cantants ni actors”, deia fa uns dies Roger Noguer, gerent de Vic Comerç.

Pel rodatge d'aquest any, ha repetit el director David Conill. En la part musical, enguany la cançó, que porta per títol “Som aquí per fer-te feliç”, l'ha composada Ricard Puigdomènech.

Pere Trasserra, president de Vic Comerç, va donar la benvinguda als presents i va mostrar la seva satisfacció per les dues iniciatives: “L’entrega de premis als diferents establiments així com el vídeoclip musical està directament relacionat amb el projecte col·lectiu que representem i que té dues premisses principals: les persones per davant de tot i, molt important, creure en nosaltres mateixos”. I va afegir: “Per alguna cosa el comerç som el col·lectiu que representa globalment més llocs de treball. Entre tots formem un gran centre comercial a cel obert al servei de la ciutat i de les comarques”.

Anna Erra, regidora de Comerç i Turisme, va elogiar la nova estructura de Vic Comerç que ha implicat “generositat" per part de les tres antigues associacions (GAP, CentreVic i UCRE). En aquest sentit, va afirmar que "junts fem més comerç i junts fem més ciutat". Erra, però, va destacar que encara queda molt camí per recórrer i que "cal continuar treballant per fer de Vic una gran ciutat de comerç". En relació a la cançó, Erra es va mostrar molt contenta del resultat i va valorar positivament la iniciativa.

Per últim, Felip Puig va destacar la feina feta per Vic Comerç i va assegurar que "la suma d'esforços multiplica resultats". El conseller va dir que Vic tenia “la capacitat de mantenir tradicions amb modernitat” i va defensar el petit comerç i de proximitat davant el context actual de dificultats econòmiques. Puig també va explicar, amb certa prudència, que hi havia alguns indicadors econòmics que feien preveure una certa recuperació econòmica.
 

Lletra de la cançó (PDF)


-------------------------
ESTABLIMENTS PREMIATS A LA GALA DEL COMERÇ

1)    Categoria TARGETA URBANA

Els que han realitzat més de 19.000 operacions amb la Targeta:
- Forn de pa Riera
- Carnisseria Munt d’Or

Els que han donat d’alta a més clients durant aquest 2014:
- Joguines Gargamel
- Els Àngels

Els que han regalat més de 12.000€ en € Virtuals en les seves vendes
- Xarcuteria Molas
- Esports Montanyà

2)    Categoria APARADORS CREUATS

- 1er premi Perfumeria Júlia – Xarcuteria Can Vilada  
- 2on premi Viatges Alemany – Xarcuteria Ca la Teresona  
- 3er premi La Corista –  Llibreria Anglada Vilada

3)    Categoria Comerç Accessible (ADFO)

-  Esports Estel

4)    Categoria REFORMES / BOTIGA NOVA

- Carrera
- Llibreria Mater
- Cristalleries Trasserra
- Joieria Frasquet

5)    Categoria CARRER MÉS DINÀMIC.

- Carrer Manlleu

6)    Categoria CENTENARIS

- Joieria Fabregó
- Rellotgeria Prat
Arxivat a