Oques Grasses interpreta la cançó de Nadal de TV3

Els protagonistes del videoclip seran dos xais

J.P.
05 de desembre del 2014
Actualitzat el 07 de desembre a les 10:52h
Oques Grasses, al programa 'Divendres' de TV3
Oques Grasses, al programa 'Divendres' de TV3

La música del grup osonenc Oques Grasses acompanyarà la programació de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio amb la cançó "Així és el teu Nadal”, que ha començat a sonar aquest dijous, al programa "Divendres" de TV3. Com és habitual es demanarà a l'audiència l'enviament de fotos per promocionar la cançó durant els molinets de continuïtat.

La cançó "Així és el teu Nadal' ha estat composada pel mateix grup de Roda de Ter i vol transmetre el missatge d'unes festes nadalenques alternatives. Fugint de la dita "Per Nadal, cada ovella al seu corral", el tema d’Oques Grasses té com a protagonistes dos xais.

Amb l’elecció d'aquest grup, TV3 i Catalunya Ràdio continuen apostant per formacions  emergents del panorama musical català. L'última banda que va protagonitzar la campanya també va ser osonenca: Obeses. El grup va omplir les pantalles de mostres d'afecte amb la seva peça "Regala petons".

Com a novetat, aquesta campanya de Nadal incorpora un element visual propi, inspirat en els protagonistes de la cançó "Així és el teu Nadal'. Es tracta d’un xai de peluix, que serà present a moltes de les peces audiovisuals.
 
Arxivat a