Revifa l'Associació d'Empresaris de Manlleu

L'entitat vol ampliar els seus membres i convertir-se en punt de trobada del teixit empresarial de la ciutat

per Redacció, 9 de desembre de 2014 a les 13:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Francesc Altarriba i Joan Contijoch durant la trobada. Foto: Adrià Costa


L'Associació d'Empresaris de Manlleu vol consolidar els seus actius i convertir-se definitivament en un punt de trobada del teixit empresarial de la ciutat. Així ho van explicar el president de l'entitat, Francesc Altarriba, i el president de Foment Mercantil i Industrial de Manlleu, Joan Contijoch, que van ser els encarregats de presentar el projecte de reactivació de l'entitat dimarts, 2 de desembre.


Per tal de fomentar el treball en conjunt i l'intercanvi d'opinions els ponents van suggerir fer trobades periòdiques així com conferències amb experts per poder millorar els aspectes que preocupen els empresaris.

D'altra banda, durant la reunió es va assenyalar el caràcter inclusiu que pretén assumir l'associació, la qual vol obrir les portes a nous empresaris independentment del tipus de negoci que gestionin. A més, l'entitat vol anar més enllà i convertir-se en un nexe d’unió entre altres associacions comarcals i nacionals.


L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, i del regidor de Promoció Econòmica, Josep M. Anglada. Ambdós van mostrar el seu interès amb les idees exposades i van oferir el seu suport a l’associació.
 

Joan Rovira en un moment de la seva exposició. Foto: Adrià Costa

 

Associació d'Empresaris de Manlleu es va reunir a Can Puget. A la foto, intervenció de l'alcalde Pere Prat. Foto: Adrià Costa

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació