Vic «corre amb el cor»

La cursa és una iniciativa per recaptar fons per a la Marató de TV3 i ja compta amb 1.300 participants

Redacció
04 de desembre del 2014
Actualitzat a les 12:57h
Presentació de la cursa Córrer amb el cor, solidària amb la Marató de TV3.
Presentació de la cursa Córrer amb el cor, solidària amb la Marató de TV3. | Adrià Costa

Presentació de la cursa 'Córrer amb el cor', solidària amb la Marató de TV3. Foto: Adrià Costa


La cursa solidaria “Córrer amb el cor” se celebrarà divendres, 12 de desembre, a Vic amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3.  Així ho va explicar ahir, 3 de desembre, la directora de la competició, Anna Comet, durant la presentació del certamen. La iniciativa està adreçada als alumnes de secundària de la comarca d'Osona.

La inscripció a la cursa costa un euro que es destinarà íntegrament a La Marató que organitza TV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars. A hores d'ara ja hi ha més de 1.300 participants apuntats i tots aquells qui vulguin encara tenen temps d'inscriure's-hi fins divendres, 5 de desembre.

Els alumnes apuntats a la competició fins el moments formen part de 14 centres de secundària de Centelles, Tona, Vic i Manlleu, segons ha detallat Nil Brugulat, un dels estudiants organitzadors de la carrera.

El recorregut de la prova serà de 3,77 quilòmetres i tindrà un desnivell de 135 metres. La competició s’iniciarà a les pistes d’atletisme de la zona esportiva de Vic a les 10:30h. i finalitzarà a la plaça Major de la ciutat. Tots els participants entraran en el sorteig d'una panera amb productes de diversos establiments de la comarca que donen suport a la iniciativa.

La 1a tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Anna Erra va tancar la roda de premsa manifestant que amb aquesta proposta els alumnes estan mostrant la seva capacitat de lideratge i organització, “valors que de ben segur els serviran pel seu desenvolupament a nivell humà i professional”.
Arxivat a