Els aiguats obliguen a encongir la Volta a Osona Clàssic Ral·li

Alguns trams van quedar anul·lats a causa de les fortes pluges

Redacció
01 de desembre del 2014
Actualitzat a la 13:30h
Alguns dels vehicles participants a la Volta Osona Clàssic Ral·li aturats a la plaça Fra Bernadí.
Alguns dels vehicles participants a la Volta Osona Clàssic Ral·li aturats a la plaça Fra Bernadí. | Adrià Costa

Un nen aturat davant alguns dels vehicles participants a la Volta a Osona Clàssic Ral·li a la plaça Fra Bernadí. Foto: Adrià Costa


La novena edició de la Volta a Osona Clàssic Ral·li va tornar a estar marcada pel mal temps. L'any passat la neu va obligar a escurçar el recorregut de la competició, que enguany tampoc es va poder disputar per complet a causa de les fortes pluges que van caure dissabte, 29 de novembre, el dia de la prova.

Els 108 participants van haver d'adaptar-se a les modificacions que es van produir en diferents trams, alguns dels quals van quedar directament anul·lats ja que l'aigua impedia la circulació dels vehicles. De tots els competidors que van sortir de la plaça Fra Bernadí a Manlleu només quatre van abandonar la prova, una xifra molt baixa si es tenen en compte les condicions meteorològiques i l'antiguitat dels cotxes, tots de 25 anys o més.

Els primers classificats de la volta, organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages, van ser Eduard Poveda i Victòria Carrasco amb un Volkswagen Mk1; els segons Xavier Faixedas i Joan Jordan amb un Seat 124 FL, que en l'edició anterior els va conduir al número un del podi, i els tercers Lluís Pallí i Guillem Buscarons amb un Mini Cooper Innocenti.
 

Recull de galeries de fotos de la Volta a Osona Clàssic Ral·li

Arxivat a