La Fira Joc-Joc aplega centenars de visitants a Tona

La proposta atrau unes 4.000 persones | Les pluges obliguen a suspendre algunes activitats de la festa major

Una família, a Tona
Una família, a Tona | A. Costa
Redacció
01 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:55h

Una família participant en les activitats de la Fira Joc-Joc de Tona. Foto: Adrià Costa


La 14a edició de la Fira Joc-Joc, que se celebra anualment a Tona, va ser tot un èxit de públic: centenars de persones es van acostar diumenge, 30 de novembre, al pavelló del municipi per veure l'exhibició.

I és que aquesta activitat s'ha anat consolidant fins a convertir-se en un dels atractius principals de la festa major d'hivern de la localitat. De fet, la fira atrau de mitjana prop de 4.000 visitants, la majoria dels quals provenen de fora de la comarca, segons fonts de l'organització.

Més d'una cinquantena de propostes van omplir el pavelló de joguines i jocs de qualitat dels quals van gaudir tant petits com grans, ja que les parades, a banda de mostrar els seus productes, també oferien als visitants passar una bona estona jugant-hi.

La fira la coordina Jocs a Segon, una agència dedicada a la creació de projectes per comunicar conceptes, idees o missatges a través d’un joc, a la difusió de jocs a través de diferents canals i a la producció d’esdeveniments lúdics, i la dirigeix Oriol Ripoll, creatiu d'aquesta empresa.

A banda de la Fira Joc-Joc, la festa major d'hivern també va comptar amb altres actes destacats com la celebració del 150 aniversari de la Nissaga Bayés, en què va intervenir el conseller de la Presidència, Francesc Homs. També es va celebrar el concert principal de la jornada de la mà de l'orquestra Selvatana a la renovada sala de la Canal.

Les pluges que van marcar el cap de setmana van obligar a suspendre algunes de les activitats programades com la Fira d'entitats. A més, també van perjudicar el Mercat de vi nou i formatge, que va tenir poca afluència de públic a causa dels aiguats.
 

Recull de galeries de fotos de la Fira Joc-Joc

Recull de galeries de fotos de la festa major de Sant Andreu de Tona

Més informació de la Fira Joc-Joc

Programació de la festa major d'hivern de Tona

Arxivat a