L'espai Àgora Opinió es trasllada a la Garrotxa

Olot acollirà el 2016 la tercera Nit per la Recerca de la Catalunya Central

El dr. Bonaventura Clotet
El dr. Bonaventura Clotet | M. Albesa
Andreu Oliveras
28 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:03h

Una setantena de persones han assistit a la trobada d'Olot de l'Àgora Opinió. Foto: Martí Albesa


La primavera del 2016, Olot acollirà la tercera Nit per la Recerca de la Catalunya Central. Es tracta d'una nit per aconseguir finançament per investigar en la lluita contra aquesta malaltia. La primera es va celebrar aquest any a Vic i va aconseguir més de 49.000 euros i la segona serà el 2015 al Bages.

L'anunci l'ha fet el propi impulsor d'aquesta Nit per la Recerca, el doctor Bonaventura Clotet, al final de la seva conferència a la capital de la Garrotxa. Una setantena de persones, la majoria vinculades al món de l'empresariat, han assistit a la trobada d'Àgora Opinió per escoltar-lo.

Àgora d’Opinió, que arriba a la setena edició, és un dinar-debat que agrupa l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració i que està impulsat per Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, amb la col·laboració de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el Consell Empresarial d’Osona, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç, El 9 Nou i el Casino de Vic.
 

Més informació des de NacióLaGarrotxa.cat

 

Conferència del doctor Bonaventura Clotet, a l'Àgora Opinió d'Olot. Foto: Martí Albesa