La Fira Joc-Joc omplirà Tona de joguines artesanes de qualitat

La proposta és una de les activitats principals de la festa major de la localitat

Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:53h
Fira Jocjoc
Fira Jocjoc | Oriol Ripoll

La Fira Joc-Joc torna un cop més a Tona i porta a la localitat tot tipus de joguines que de ben segur deixaran bocabadats els més petits. L'exhibició tindrà lloc aquest diumenge, 30 de novembre, al pavelló d'esports del municipi, que estarà obert de les 10 del matí fins les set de la tarda.

Aquesta proposta arriba aquest any a la seva 14a edició i ja s'ha convertit en un dels atractius principals de la festa major d'hivern de Tona. Els qui visitin la fira podran trobar-hi una allau de jocs originals, la majoria fets de manera artesanal, que ofereixen als més petits entreteniment de qualitat.

A banda de la Fira Joc-Joc, el programa de la festa major compta amb altres propostes interessants, com ara el concert de l'orquestra Selvatana, que tindrà lloc dissabte 29. A més, també se celebrarà la desfilada de moda i complements locals i s'entregarà el Premi Mil·liari al popular forner tonenc Joaquim Sañé Vilaregut.

Com a novetat, el municipi acollirà per primera vegada la festa major popular que portarà al pobleel mercat de vi nou i formatge. Més d'una vintena de parades de productes artesans mostraran les seves creacions dissabte a la plaça Major. El cartell també presenta altres activitats com el mercat dels infants, el concert del cor Nebbia i la presentació del nou Casal popular de Tona.
 

Més informació de la Fira Joc-Joc

Programació de la festa major d'hivern de Tona

Arxivat a