Les Antonietes porten l'exitosa adaptació de «Vània» al Cirvianum

L'actriu torellonenca Mireia Illamola és una de les protagonistes de l'obra

Un moment de l'obra "Vània"
Un moment de l'obra "Vània" | Teatre Cirvianum
Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:37h

La companyia Les Antonietes porta aquest dissabte, 29 de novembre, "Vània" al Teatre Cirvianum de Torelló, una adaptació de l'obra d'Anton Txèkhov. Es tracta d’uns dels espectacles més aplaudits de la temporada teatral barcelonina, amb un inqüestionable èxit de crítica i públic. A més, entre el seu repartiment s'hi troba l’actriu torellonenca, Mireia Illamola.

"Vània" és la lectura que aquest grup ha fet del clàssic "L'oncle Vània". Entre odis, amors, gelosies i frustracions, sis personatges es debaten per comprendre què hi han vingut a fer en aquesta vida, a part de beure vodka i escalfar el samovar. La direcció i adaptació és d’Oriol Tarrasón, al capdavant d’un repartiment format per Mireia Illamola, Annabel Castan, Pep Ambròs, Arnau Puig i el mateix Terrasón.

Com a activitat complementària a l'espectacle aquest dijous, 27 de novembre, la Biblioteca Dos Rius acollirà una tertúlia sobre l’obra en què hi participaran diverses actrius i el director de la mateixa.

El punt i final a la programació de tardor el posarà diumenge, 30 de novembre,  l'obra “Gretel i Hansel” de la companyia Zum Zum Teatre. En aquest espectacle per a públic familiar dos comediants evoquen els paisatges dels contes mitjançant la paraula, la utilització d’objectes quotidians i també d’instruments musicals.
 

Més informació

Compra d'entrades per a "Vània"

Compra d'entrades per a "Gretel i Hansel"
 

Imatge de "Gretel i Hansel". Foto: Teatre Cirvianum

Arxivat a