La xifra de visitants del Festival de Cinema de Muntanya puja i iguala la del 2007

Les sessions d'entre setmana registren un 8% més d'afluència que l'edició anterior

Redacció
25 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:47h
L'escalador Jim Bridwell a l'edició d'enguany
L'escalador Jim Bridwell a l'edició d'enguany | Adrià Costa

L'escalador Jim Bridwell a l'edició d'enguany. Foto: Adrià Costa


El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló tanca aquesta edició amb una assistència que supera les xifres de l'any passat: 6.000 visitants. El certamen, que es va celebrar del 14 al 23 de novembre, va registrar enguany la millor participació des del 2007 i va recollir unes molt bones xifres en les sessions d'entre setmana, en què l'afluència va augmentar un 8% respecte l'edició anterior.

Les propostes estrella del festival van ser: l'acte inaugural, amb la xerrada de Núria Picas, Emma Roca i Mireia Miró; la sessió de diumenge 16 amb la nova +Xtrem; l'homenatge de dijous 20 al reconegut escalador Jim Bridwell, i les projeccions non-stop dels treballs premiats.

En aquesta edició la pel·lícula “Valley Uprising”, dels realitzadors nord-americans Peter Mortimer i Nick Rosen, es va convertir en la gran triomfadora del festival. Aquest documental sobre el món de l'escalada va rebre dissabte, 22 de novembre, els dos premis principals del certamen: Vila de Torelló i Flor de Neu d’Or, a més d'emportar-se el guardó Boreal i la Flor de Neu de plata al millor guió.

En el palmarès del festival també destaca la pel·lícula “Cerro Torre – a snowballs chance in hell", amb la Flor de Neu de Plata al millor film de muntanya i “Mission Antarctic" que es va alçar amb el premi GrandValira i Flor de Neu de Plata al millor film d’esports de muntanya. La propera edició del festival tindrà lloc del 13 al 22 de novembre del 2015.
 

La Fira Camper, gran novetat de la programació Fest-Off (fotos)

Recull de galeries de fotos del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló

Més informació, des del web del Festival BBVA de Cinema de Muntanya


 
Arxivat a