Vic fa un minut de silenci contra la violència de gènere

La plaça Major acull l’acte institucional de la campanya

Redacció Osona.com
24 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 19:56h

Vic ha commemorat el Dia internacional de la no-violència vers les dones amb un minut de silènci Foto: Aj Vic


La plaça Major de Vic ha acollit aquest migdia l’acte institucional del programa d’activitats entorn el Dia Internacional de la no-violència vers les dones, que ha consistit en la lectura del manifest, a càrrec de Pere Trasserra, president de VicComerç, i la convocatòria d’un minut de silenci en  rebuig a la violència de gènere. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, que ha posat èmfasi en la necessitat dels municipis d’adquirir el compromís per eradicar aquest tipus de violència i que actualment “cal construir una nova Catalunya justa per a tothom”. L’acte també ha comptat amb la presència de representants de les diferents formacions polítiques del consistori.
 
Els actes continuaran demà, dimarts 25 de novembre, a les 17:30 h, també a la plaça Major, on tindrà lloc una encesa d’espelmes amb el mateix objectiu: conscienciar la ciutadania de la no-violència vers les dones.

L’ Ajuntament de Vic, a través del servei VicDones-SIAD Osona, ha programat durant tot el mes de novembre un seguit d’activitats amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania d’aquesta problemàtica social.
Arxivat a