El sector «camper» aterra amb força a Osona

El Fest-Off del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló acull la primera Fira Camper a la comarca, amb majoria d'empreses osonenques

Redacció
24 de novembre del 2014
Actualitzat el 25 de novembre a les 9:59h
La Fira Camper de Torelló
La Fira Camper de Torelló | J.M. Gutiérrez

La Fira Camper, la gran novetat del Fest-Off del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Foto: Jose M. Gutiérrez


La Fira Camper, que es va celebrar aquest diumenge 23 de novembre, ha estat la gran novetat del Fest-Off del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló d'enguany. La trobada va reunir a la plaça Nova les empreses capdavanteres del sector “camper”, que van presentar els seus productes, entre els quals hi havia vehicles d'ocasió, Km 0 i lloguer.

La "camper" és un model de furgoneta adaptat que permet emprar-lo com a vivenda, sobretot per a activitats turístiques. És un sector en auge, ja que la utilització del vehicle és molt flexible i va més enllà de les estades en càmpings.

Aquesta era la primera vegada que es va presentar una fira d'aquestes característiques a Osona. La majoria d'empreses que van oferir els seus vehicles eren de la comarca.

D'altra banda, en el marc del Fest-Off, es va fer un maridatge de cerveses del Montseny, on els assistents van poder tastar les begudes que elabora aquesta marca i també els plats degustació que va preparar el restaurant l’Olla dels Experiments. L'acte va estar amenitzat per la música de Marc Serrat i Joan Garriga.
Arxivat a