Els carros i els cavalls marquen l'inici de la festa Major de Gurb

L'actuació de l'actor Toni Albà, acte destacat del primer cap de setmana de gresca

Redacció Osona.com
24 de novembre del 2014
Actualitzat el 27 de novembre a les 8:55h
Exhibició de carros a Gurb
Exhibició de carros a Gurb | A. Costa

Un dels carros que va participar a l'exhibició. Foto: Adrià Costa


La Festa Major de Gurb va arrencar aquest divendres, 21 de novembre, amb el pregó de Jordi Molas, coordinador del voluntariat de l’Associació Sant Tomàs i professor col·laborador de la Universitat de Vic. L'acte va donar pas a dos caps de setmana plens d'activitats.

Les propostes de dissabte es van concentrar a la nit, amb el sopar country i concert de l'orquestra Versions. El diumenge, el programa va començar ben d'hora. A les 9 del matí es va fer un esmorzar popular, seguit d'una exhibició amb carros i cavalls de la mà del club esportiu Promoció d’Engantxe del Vallès. El plat fort va arribar a la tarda amb les actuacions de l'actor Toni Albà i el concert de la coral Deudeveu, guanyadora del concurs de TV3 “Oh happy day”.

El teatre es convertirà en el protagonista del cartell el proper cap de setmana, del 29 al 30 de novembre. I és que el grup Set i mig farà una sessió doble de la seva obra “Primer primera”. D'altra banda, també tocarà l'Orquestra Meravella, l'encarregada del ball de Festa Major, i hi hauran activitats infantils.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa Major de Gurb 

Programació de la Festa Major de Gurb 2014