Els Bombers localitzen el boletaire de 78 anys perdut a Muntanyola

La família va donar l'avís a les 23:56 hores de la nit d'aquest divendres

Voluntaris i membres de Protecció Civil han ajudat als Bombers en la recerca
Voluntaris i membres de Protecció Civil han ajudat als Bombers en la recerca | @emergenciescat
Redacció
22 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:05h

Al voltant de les 13.00 hores, efectius dels Bombers de la Generalitat han localitzat, en un lloc de difícil accés, l’home de 78 anys que es trobava desaparegut des d’ahir al matí quan va anar a buscar bolets per la zona de  Muntanyola, a Osona.

L’home, que ha estat localitzat entre unes bardisses, es trobava molt dèbil i en estat de semi-consciència. Un cop els efectius dels Bombers han pogut estabilitzar i rescatar l’home del lloc, l’han evacuat amb helicòpter a l’Hospital General de Vic.
 
L’avís de la seva desaparició es va rebre a les 20.56 hores d’ahir al vespre, moment en què es va iniciar la seva recerca. I, aquest matí, han participat en la recerca nou dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers amb dues unitats canines del GCR i efectius del GRAE, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra amb la seva unitat canina i la unitat de muntanya, voluntaris de Protecció Civil, així com també familiars i amics del desaparegut. A més, també s’ha desplaçat al lloc, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.