Vic Comerç vol sorprendre amb un nou videoclip de Nadal

Els comerciants seran els protagonistes d’un muntatge musical dirigit per David Conill

Redacció Osona.com
21 de novembre del 2014
Actualitzat el 25 de novembre a les 14:53h

Enregistrament d'una seqüència del videoclip, al barri del Remei. Foto: Vic Comerç


Vic Comerç porta mesos treballant en un nou videoclip musical de Nadal que presentarà aquest desembre i que comptarà amb els comerciants com a protagonistes. La iniciativa es va estrenar l’any passat i va tenir molt bona acollida. L'entitat, però, prepara una proposta molt diferent de 2013, amb la qual espera tornar a sorprendre.

L’associació estima en més 160 persones les que s'han apuntat a participar en l’edició d’enguany, el doble que l'any passat. “Estem molt contents de la resposta que estem tenint dels comerciants. Estan més engrescats que mai amb aquest nou videoclip i s'ho estan passant d'allò més bé”, diu Roger Noguer, gerent de Vic Comerç. “Hem de recordar el mèrit que té posar-se davant d’un micròfon i una càmera, ja que no són ni cantants ni actors”, afegeix.

Pel rodatge d'aquest any, ha repetit el director David Conill. En la part musical, enguany la cançó l'ha composada Ricard Puigdomènech.

La presentació d’aquest videoclip es farà en el marc d’una gala del comerç prevista pel proper dimarts 9 de desembre al vespre al Cinema Vigatà. A l’acte, a més, es faran diversos reconeixements a comerços de la ciutat.
Arxivat a