Càritas de Vic facilita l'accés laboral a persones en situació de vulnerabilitat

La Caixa destina 24.000 euros al projecte

Redacció Osona.com
21 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:05h
Santi Saborit, president Càritas Diocesana de Vic, i Antoni Noguera, director de la Banca d’Institucions de “la Caixa” a Osona han firmat el conveni de co·•laboració a través del qual l’Obra Social “la Caixa” destina 24.000 euros a l’impuls del projecte “Pas a pas”. Aquesta aportació correspon a la convocatòria d’Inserció Sociolaboral i Inclusió Social 2014 a la qual es presenten entitats sense ànim de lucre que tenen com a finalitat la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social a través de projectes que reforcen les seves capacitats i les adapten a les necessitats de les empreses.

El projecte “Pas a pas” inclou un conjunt d' accions  sociolaborals en clau d' itinerari, que es basen en quatre eixos transversals: participació activa de la persona, acompanyament, intervenció integradora i individualitzada, i treball en equip. Aquest projecte, a través dels serveis d’acollida de Càritas Diocesana de Vic, es realitzarà als serveis d' orientació laboral de Manresa, Igualada, Vic i alguns municipis de la comarca d'Osona.

La convocatòria per la qual s'ha obtingut la subvenció s’emmarca dins del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any preveu destinar més de 16 milions d’euros arreu del país. L’objectiu del programa és oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social. Totes aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballen a favor d’aquests col·lectius  en risc d’exclusió social poden accedir a aquest programa.
Arxivat a