Canvi climàtic i astres a la Setmana de la Ciència de Sant Julià

Els més petits podran gaudir d'una sessió dirigida per un planetari digital

Redacció
21 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:17h
La Setmana de la Ciència torna per tercer any consecutiu a Sant Julià de Vilatorta aquest cap de setmana, dies 22 i 23 de novembre. Les protagonistes de les activitats d'aquesta edició seran la cristal·lografia i la biotecnologia, que enguany celebren el seu any internacional.

Entre les diferents propostes que s'han organitzat al municipi per divulgar la ciència destaca un taller per a nens i adults sobre el canvi climàtic, la contaminació, les energies renovables i la sostenibilitat, que es farà dissabte a la tarda al pavelló.

D'altra banda, els més petits també podran gaudir el mateix dia d'una sessió dirigida per un planetari digital. Els menuts que hi participin viatjaran fins els segle XVIII per explorar els descobriments més importants de l'àmbit astronòmic.

Abans de la colenda d'actes, que es farà diumenge al vespre, el Dr. Francesc Orenes oferirà la conferència  “Remembrança del padre Manuel Cazador (1874-1956)” amb motiu del 140è aniversari del seu naixement.

L'organització de la Setmana de la Ciència va a càrrec de Meteovilatorta, en coordinació amb l’Ajuntament del municipi i Viu el Parc.
 

Programació de la jornada