L'Atlàntida acull un musical participatiu amb més de 100 cantants

El concert està carregat de peces teatrals emblemàtiques

Redacció Osona.com
12 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:48h
L'Obra Social la Caixa organitza "El Musical", un concert en format participatiu que és farà el proper dissabte, 15 de novembre, al Centre d'Arts Escèniques l'Atlàntida de Vic.

L'espectacle ofereix a les persones aficionades a la música l'oportunitat de participar en un recorregut per la història del teatre musical, des dels seus orígens fins avui, a partir de fragments musicals emblemàtics d'alguns dels compositors més importants del gènere: Gershwin, Rodgers, Bernstein, Sondheim, Kander, Webber i Schönberg, entre d'altres.

En total hi participaran prop de 110 cantants, alguns dels quals provenen de corals com Canigó o Cor Juvenil Gaia d'Olot. Els artistes actuaran al costat dels solistes Mone i Sergi Albert i amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, sota la batuta de Rubén Gimeno.

És la primera vegada que l'Obra Social la Caixa organitza aquest concert a Vic a partir d'algunes de les peces més representatives del gènere musical i dóna continuïtat a la programació de l'entitat de concerts d'aquest format, els quals fomenta des de 1995.
 

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a