Les AMPA d'Osona i la FAPAC aborden les problemàtiques en l'educació

En la jornada de Calldetenes també es presentarà el nou web dirigit als pares i mares de la comarca

Redacció
12 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:13h
L'associació AMPA d'Osona i la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) organitzen una jornada informativa aquest dissabte al matí, 15 de novembre, a l'escola Sant Marc de Calldetenes.

L'objectiu d'aquesta trobada és triple: aprofundir en la LOMCE, debatre sobre les problemàtiques actuals a les escoles, i presentar la nova web dirigida a les AMPES d'Osona.

El president de la FAPAC, Àlex Castillo, i el professor i director de l'Escola de Doctorat de la Uvic-UCC, Antoni Tort, seran els encarregats de la xerrada sobre la LOMCE. A més, les plataformes "L'Empordà es mou" i "Educació és futur" exposaran els seus punts de vista sobre aquesta llei.

En en bloc sobre les dificultats als col·legis, es tractaran temes com les ajudes i beques a les quals poden optar les famílies amb pocs recursos econòmics, entre altres qüestions. La presentació del nou web, en què s'explicaran els avantatges que ofereix aquesta pàgina, serà l'acte que tancarà la jornada.

També hi haurà servei de monitors a càrrec d'Anigami per aquells pares que vulguin assistir a la reunió amb els seus fills. La jornada és oberta a tothom, però cal inscriure's abans a través d'un d'aquests correus electrònics: ampaosona@gmail.com o pirineusorientals@fapac.cat. També es pot realitzar la sol·licitud per telèfon: 663 728 879.

L'acte compte amb el suport d'Òmnium Cultural, Ajuntament de Calldetenes, AMPA i escola Sant Marc, Diputació de Barcelona i la plataforma "Educació és futur".
 

Cartell de les jornades

Arxivat a