Roda de Ter s'omple de poesia amb les Jornades Martí i Pol

L'exsecretari general de l'unesco, Federico Mayor Zaragoza, entre els conferenciants

Redacció
11 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:27h
Arriben de nou les Jornades Miquel Martí i Pol a Roda de Ter i ho fan amb un programa innovador. Entre les activitats, que se celebraran de l'11 al 16 de novembre, destaca la presentació de l'aplicació per mòbils “ruta literària de Miquel Martí i Pol” i també la conferència a càrrec de l'exsecretari general de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza.

Les activitats s'iniciaran amb una lectura de poemes de l'escriptor rodenc que recitaran des de membres de l'Ajuntament fins a mestres de la localitat. Aquest any, Joan Vinyoli, del qual se celebra el seu centenari, també tindrà protagonisme en les jornades, i se li dedicarà una conferència-recital.  

D'altra banda, es presentarà el recull de poemes “El vol de l'àngel”, de Joan Callau, el guanyador de l'última edició del premi literari que el certamen atorga anualment.  A més, és clar, també s'entregaran els guardons literaris d'enguany.

La cloenda de les jornades serà musical. Toti Soler, Joan Massotkleiner i Gemma Huguet seran els encarregats de clausurar amb un concert les activitats d'aquesta 30a edició.
 

Programa de les "Jornades Miquel Martí i Pol" 2014

Arxivat a