Naila Jornet apadrina la nova Cabrerès Mountain Marathon

La prova preveu reunir 200 corredors en el marc de la renovada Fira de Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra

Redacció Osona.com
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:29h
Naila Jornet, a la presentació de la Cabrerès Mountain Marathon
Naila Jornet, a la presentació de la Cabrerès Mountain Marathon

Naila Jornet, a la presentació de la Cabrerès Mountain Marathon


Naila Jornet, germana de Kilian Jornet, apadrina la nova Cabrerès Mountain Marathon, una cursa de muntanya que preveu aplegar 200 corredors el proper 16 de novembre en el marc de la Fira de Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra. La cursa, amb sortida i arribada a l'Esquirol, inclourà dos recorreguts: una marató i una mitja.

Jornet, assessora tècnica de la prova, i Alex Montanyà, alcalde de l'Esquirol i president de l’Associació Esportiva Cabrerès, entitat organitzadora de la marató, van desgranar a la presentació realitzada al diari Sport les característiques de la cursa. La marató constarà de 42 km i 1.500 metres de desnivell per espectaculars paisatges com el santuari de Cabrera (1.300 metres), les cingleres de Tavertet i la riera de la Gorga. La mitja marató, de 21 km i 900 metres de desnivell, compartirà bona part de la primera meitat de la seva germana gran però des de Cantonigròs s'anirà directament a la meta de l'Esquirol. Per Naila Jornet es tracta d'una marató de muntanya de dificultat mitja-alta apta per un ampli segment de corredors.

L'organització espera sumar 200 corredors entre les dues curses que començaran de manera simultània a les vuit del matí des del centre de l'Esquirol i recorda que les inscripcions continuen obertes al web de la prova. La Cabrerès Mountain Marathon forma part de la renovada Fira de Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra que estrenarà nou format del 13 al 16 de novembre amb tot tipus d’activitats, conferències, exposicions, concerts, presentacions de llibres repartides en quatre seus: Vic, l’Esquirol, Tavertet i Cantonigròs.