L'ANC i Òmnium encaren la recta final de la campanya amb cotxes i senyeres

Últimes accions a Osona de suport al “sí-sí”

Redacció Osona.com
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:56h
El compte enrere per al 9-N ja està en marxa i, per això, Òmnium Cultural i l’ANC han multiplicat aquests darrers dies les accions de la campanya “Ara és l’hora”. Del programa, destaquen l’acte unitari a favor del “sí-sí” que es farà dissabte a Vic, la rua de cotxes grocs per Osona i el Ripollès i el desplegament de la senyera més gran del món a Malla.

----------------
PROGRAMA D'ACTES


Dijous, 6 de novembre

Acte unitari a la Vall del Ges. A les 21 hores al pavelló municipal de Sant Vicenç de Torelló. Organitzat pels tres grups que formen el consistori i l’ANC de la Vall del Ges. Hi intervindrà la diputada de CiU al Congrés Carme Sayós.

Divendres, 7 de novembre

Acte final de la campanya del 9-N a Santa Eulàlia de Riuprimer. A les 20 hores, a la Casa de Cultura. A l’acte parlaran representants de l’ANC, IPR-AM i CiU, i com a convidat especial hi haurà Toni Strubell, membre de la Direcció de la Comissió de la Dignitat i exdiputat al Parlament.

Concert a Balenyà. A les 22:30 hores al Rocòdrom. Hi actuaran en Marc i en Pep del grup Boys Damm i els Bonobos en acústic.

Dissabte, 8 de novembre

Rua de vehicles grocs per Osona i el Ripollès. Una rua de vehicles grocs, el color de la campanya, recorrerà les dues comarques. Començarà a les 8:15 hores a Vic, a la zona del Sucre, i acabarà a Vic a les 17 hores, just abans de començar l’acte unitari a la plaça Major. Podeu consultar el recorregut al web de l’ANC Osona.

Desplegament de la senyera més gran del món a Malla. Es farà a El Prat Verd a partir de les 10 del matí. Primer hi haurà esmorzar popular. Un cop s’acabi la desplegada de la senyera, hi haurà cercavila groga fins a l’Esclat amb els Geganters i Grallers de Santa Anna de Vic, els Falcons de Malla i els Segadors de la Plana.

Acte unitari a Vic a favor del “sí-sí”. A les 18 hores, a la plaça Major. Hi intervindran: l’alcalde de Vic i president de l’AMI, Josep M. Vila d’Abadal; Marta Rovira, d’Esquerra Republicana de Catalunya; Antoni Castellà, d’Unió Democràtica de Catalunya; Josep Rull, de Convergència Democràtica de Catalunya; Marc Barnolas, de la Candidatura d’Unitat Popular, i Jaume Bosch, d’Iniciativa per Catalunya - Verds. També es comptarà amb la presència de Francesc-Marc Álvaro, representant d’Òmnium Cultural, i representants de l’ANC.

Festa de la Consulta a Torelló. A partir de la 1 de la nit al local El Moscou, amb els djs Els tres tenors. L’entrada és gratuïta.

9 i 16 de novembre

Penjada d’estelades. L’ANC d’Osona col·labora i dóna suport a dues penjades d’estelades. El diumenge 9 de novembre, coincidint amb el procés participatiu, una nova estelada onejarà un dels cingles de la comarca. En aquest cas, es tracta del Barret d’en Riba, a Tavertet. D’altra banda, en el marc del projecte “14 estelades”, l’ANC també col·laborarà en l’estesa d’una nova estelada que es farà el diumenge 16 de novembre, a la Vall de Sau. La convocatòria és a les 10 del matí a l’aparcament del Salt de la Minyona i hi haurà acompanyament musical i poètic.
Arxivat a