Una jornada posa a debat l'educació a Osona

La Fundació Antiga Caixa Manlleu i el BBVA instauren una trobada anual de reflexió en diversos àmbits

Redacció Osona.com
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:28h
La Fundació Antiga Caixa Manlleu i el BBVA inicien una jornada anual de reflexió, debat i prospectiva sobre diferents aspectes bàsics de la vida social, econòmica i cultural de la comarca d’Osona. Cada jornada vol ser un punt i seguit d’anàlisi, reflexió però també de propostes i de prospectiva de cara al futur per a orientar accions, criteris i polítiques. Cada jornada comptarà amb la intervenció d’un conjunt de ponents que situïn els reptes i la realitat de cada àmbit. Unes intervencions que seran completades pel públic assistent i que, posteriorment, serà motiu d’una publicació que reculli totes les aportacions.

La primera jornada, corresponent a l’any 2014, estarà dedicada a l’educació. “Un àmbit vital per a la vida de les persones, clau en la reducció de les desigualtats, estratègic per a la represa econòmica i indispensable per al creixement cultural de la comarca i del conjunt de país”, diuen des de l’organització.

Aquesta primera jornada se centrarà en l’educació formal, és a dir, en l’educació infantil, primària i secundària, a les escoles i instituts; tenint en compte, però, les implicacions per al conjunt de l’educació. Porta per títol “L’educació a la comarca d’Osona”.

Els actes es portaran a terme a l’Auditori de Vic de la Fundació Antiga Caixa Manlleu , a la Rambla Hospital, aquest divendres 7 de novembre, de les quatre de la tarda a les nou del vespre.
 

Programa d’actes (PDF)



 
Arxivat a