Vic celebrara avui un acte unitari a favor del «sí-sí»

A la plaça Major, a les sis de la tarda | Hi participaran Josep Rull, Jaume Bosch, Josep M. Vila d’Abadal, Marta Rovira i Francesc-Marc Àlvaro

cartell
cartell
Redacció Osona.com
05 de novembre del 2014
Actualitzat el 08 de novembre a les 10:40h

Cartell de l'acte

Vic acollirà dissabte, 8 de novembre, un acte unitari a favor del “sí-sí” en el procés participatiu que se celebrarà el dia següent, 9 de novembre. L’acte es farà a la plaça Major i començarà a les sis de la tarda.

Es tracta d’una iniciativa festiva i reivindicativa que serà conduïda pel periodista osonenc Llucià Ferrer i en la qual intervindran personalitats provinents de les diferents formacions polítiques partidàries del “sí-sí”.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Vic i president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Vila d’Abadal; Marta Rovira, d’Esquerra Republicana de Catalunya; Antoni Castellà, en nom d’Unió Democràtica de Catalunya; Josep Rull, en representació de Convergència Democràtica de Catalunya; Marc Barnolas, per la Candidatura d’Unitat Popular; i Jaume Bosch, d’Iniciativa per Catalunya els Verds. D’altra banda, també es comptarà amb la presència de Francesc-Marc Àlvaro, representant d’Òmnium, i representants de l’ANC. Tots ells faran una crida a la ciutadania a participar l’endemà diumenge, dia 9 de novembre a les urnes i a favor de la independència de Catalunya.
Arxivat a