Le Porc Gourmet tempteja el mercat carni africà

L'escorxador de Santa Eugènia de Berga viatja amb membres de la FECIC a Angola i Sud-àfrica

Redacció
04 de novembre del 2014
Actualitzat el 06 de novembre a les 12:03h
Diverses empreses càrnies -entre elles l'escorxador Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga- i membres de la Federació Catalana d'Indústries de la Carn (FECIC) han viatjat al continent africà per explorar les oportunitats dels mercats d'Angola i Sud-àfrica.

Aquesta acció s'emmarca dins el Pla Estratègic d'Internacionalització de la FECIC i preveu que les empreses i membres d'aquesta entitat visitin Luanda (Agola), Johannesburg (Sud-Àfrica) i Ciutat del Cap (Sud-Àfrica) al llarg d'aquesta setmana. Aquest pla vol promoure les exportacions i l’accés als mercats estrangers dels seus associats, és per això ha inclòs accions de comerç exterior a països que presenten noves oportunitats de negoci.

Els mercats d'aquestes zones tenen molt potencial i comencen a esdevenir estratègics tant per a la venda nacional de productes carnis com per la reexportació d’aquests a altres països del territori.

Les empreses catalanes que participen en aquesta iniciativa disposen d’agendes individuals que inclouen entrevistes amb diferents importadors i distribuïdors de carn angolesos i sud-africans, així com visites a les seves instal·lacions. 

A més, el Departament Internacional de la FECIC participa del 5 al 7 de novembre a la fira Africa's International Food & Drink event (IFEA) de Johannesburg, on hi tindrà un estand per donar a conèixer la seva oferta exportable, la marca Catalonia Land of Meat.