Els càrrecs electes d'ERC es bolquen en la campanya del 9-N

El partit celebra diversos actes arreu de la comarca

Alguns dels carrecs electes d'ERC, a la plaça Major de Vic
Alguns dels carrecs electes d'ERC, a la plaça Major de Vic | ERC Osona
Redacció
03 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:31h

Alguns dels carrecs electes d'ERC, a la plaça Major de Vic, diumenge passat. Foto: ERC Osona


Esquerra Republicana d'Osona va dur a terme ahir, diumenge 2 de novembre, diversos actes en suport del 9-N, entre ells una penjada de cartells per diverses localitats de la comarca. A Vic, l'activitat es va concentrar a la plaça Major on diversos càrrecs electes i membres del partit hi van enganxar cartells on es podia llegir: "Vull ser lliure. Vull un nou país".
 
El membre de la direcció nacional i comarcal d'ERC i alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, va afirmar durant la jornada que "una participació alta al 9 de novembre és clau pel procés que vivim". Per la seva banda, el regidor i candidat d'ERC a Vic, Joan Ballana, va manifestar que "Vic i la comarca han de ser abanderats del procés i un exemple a seguir, com sempre han estat".

Finalment, el cap de campanya pel 9-N d'ERC Osona, Jordi Casals, va reafirmar el compromís del grup amb el procés participatiu i va posar èmfasi en els diversos actes que el partit ha fet per activar la participació i explicar les oportunitats que se li obren al país amb la independència.

Per altra banda, a Centelles, ERC i les JERC van celebrar una castanyada popular per la independència durant tot el matí, on hi va participar la diputada d'ERC a Madrid, Teresa Jordà. La diputada va assegurar: "Volem la independència per redactar una constitució catalana que posi les bases per una societat justa i que no permeti aquest estany de corrupció en què s'ha convertit Espanya".

Per últim, el secretari d'Organització d'ERC i cap de llista a Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, va participar a Perafita en una xerrada al costat del politòleg i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional Josep Maria Reniu.
Arxivat a