La Diputació dóna 100.000 euros a Osona contra el Càncer

La subvenció va destinada al projecte de la unitat d'oncologia de l'Hospital Universitari de Vic

Redacció Osona.com
03 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:14h
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el president del Consorci Hospitalari de Vic, Jaume Portús; i la presidenta d'Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer, van signar divendres, 31 d'octubre, un conveni de col·laboració en el qual la Diputació de Barcelona dóna suport a l'àrea d'oncologia, inaugurada el juliol passat. Amb aquest acord, la Diputació atorga una subvenció de 100.000 euros a Osona Contra el Càncer per cobrir les despeses derivades del projecte de la unitat d'oncologia de l'Hospital Universitari de Vic.

Aquestes instal·lacions permeten integrar tota l'atenció ambulatòria que poden necessitar els pacients amb càncer –consultes, hospital de dia i unitat de tractaments–, a més d'ampliar la capacitat del centre per atendre aquestes patologies i millorar i facilitar l'assistència.

Durant l'acte, el president de la Diputació va valorar positivament la col·laboració que s'està donant en aquest àmbit entre el sector públic i la societat civil. I és que segons Esteve "no podem tirar endavant sense l'esforç de tots plegats". D'altra banda, el president de la Diputació també va remarcar l'esforç d'Osona Contra el Càncer per aconseguir la unitat d'oncologia, finançada gràcies a la campanya solidària que va impulsar aquesta entitat al llarg de l'any passat i que va comptar també amb el suport de les administracions, institucions i entitats territorials.

A l'acte també hi va ser presents l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal; la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona i diputada de l'Àrea d'Atenció a les Persones, Mercè Conesa; el diputat d'Esports de la Diputació, Josep Salom; i el president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca, entre d'altres autoritats.
Arxivat a