Unes dues-centes persones graven un espot de suport al 9-N al Roc 34 de Vic

La campanya "Ara és l'hora" pinta amb uns espectaculars grafits la façana groga de l'edifici

Redacció
03 de novembre del 2014
Actualitzat el 11 de novembre a les 10:18h
Dues noies, fent-se un selfie amb els grafits
Dues noies, fent-se un selfie amb els grafits | J.M. Gutiérrez

La campanya “Ara és l’hora” encarrila la recta final amb la mirada posada en el 9-N. Aquest diumenge, a Vic, s’ha rodat part d’un dels últims espots de la campanya. En concret, s’ha fet al Roc 34, on un grup de grafiters ha acabat de donar-hi el toc final, després que es pintés de groc el cap de setmana passat.

Més de 200 persones s’han concentrat a partir de les 11 del matí al davant de l’edifici vestit de groc per participar en el rodatge. L’acció ha consistit en fer una esmorzar-vermut mentre els grafiters anaven pintant. El dibuix conté dues mans, una amb una butlleta, un cavaller i un text que diu “Ara és l’hora” i "Cap a on va la gent". Tots els dibuixos juguen, sobretot, amb les games de groc. Els participants han fet el paper de públic i han participat activament fent fotos i seguint les instruccions que donaven els responsables de l’enregistrament.

Al llarg del matí i migdia s’ha ofert un esmorzar-vermut a tots els assistents. El grafit ha quedat finalitzat a l'entorn de les set de la tarda.


Dues noies, fent-se un selfie amb els grafits del Roc 34, aquest diumenge al matí. Foto: J.M. Gutiérrez