Un error tècnic obliga a repetir la subhasta del poble de Sau

L'hora de tancament del període de presentació d'ofertes era distinta segons els documents

per Redacció Osona.com , Vic, 30 d'octubre de 2014 a les 17:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Unes diferències entre el contingut del plec de clàusules i l'anunci públic de la subhasta del poble de Sant Romà de Sau  ha comportat l'anul·lació d'aquesta i l'obertura d'un nou període que s'allargarà fins al 30 de novembre. El termini de presentació d'ofertes a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) acabava segons un document a les dues de la tarda i en l'altre, un hora abans.

El cas és que el darrer dia hàbil es va presentar una oferta quan ja havien passat la una i malgrat que va ser admesa a registre perquè es desconeixia l'error, més tard se'n van adonar els serveis jurídics de l'ACA. Aquests van dictaminr que l'hora correcta era la una i, per tant, el període de presentació s'havia tancat sense haver rebut cap oferta.


Ara es tornarà a obrir un nou període però el preu de sortida de dos milions d'euros no variarà, ja que no es tracta d'una segona subhasta que pogués anar a la baixa sinó d'una repetició derivada d'un error tècnic.

 

Participació